dr. Pieternel Dijkstra

Social Psychologist

Opleiding & training

Ik ben actief binnen het volwassenenonderwijs aan professionals op Bachelor en Master niveau in het kader van opleidingen in het sociaal werk, de psychologie en het onderwijs. Ik geef les, begeleid onderzoeken van studenten, beoordeel afstudeerwerkstukken, ontwikkel onderwijsmaterialen en schrijf studieboeken. Ik ben als kerndocent  verbonden aan de leergang Psychologie in organisaties, van het AOG School of Management (gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen).

Op verzoek geef ik lezingen, workshops en trainingen aan diverse instanties, zoals de training Effectiever leren met leerstrategieën en Mindfulness op het werk. Ook over andere onderwerpen die gerelateerd zijn aan mijn onderzoek en boeken geef ik workshops.

Op verzoek geef ik lezingen, workshops en trainingen over sociaal-psychologische onderwerpen. Verzoeken hiervoor kunnen gestuurd worden naar:

info@pieterneldijkstra.nl

 

In 2017 en 2018 heb ik, in samenwerking met SIGE en de Universiteit van Curacao, workshops verzorgd voor leerkrachten in het primair en secundair onderwijs op CUracao. Ook heb ik er een growth mindset interventie verzorgd op een middelbare school. Hieronder een aantal foto’s die dit illustreren. Voor een webinar over leerstrategieën op Curacao zie: https://sige.webinar-curacao.com