dr. Pieternel Dijkstra

Social Psychologist

Over mij

Na een Bachelor graad gehaald te hebben in de bestuurskunde en een Mastergraad in de sociale psychologie ontving ik in 2001 mijn doctorsgraad (Phd) in de sociale wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.   Sindsdien ben ik werkzaam als psycholoog, auteur, wetenschappelijk onderzoeker, docent, coach en therapeut. Ik verdiep me in sociaal-psychologische onderwerpen en problemen in verschillende contexten, zoals het onderwijs, partnerrelaties en arbeidsorganisaties. Deze inzichten probeer ik te vertalen naar informatie en concrete tools waarmee organisaties, professionals, studenten en clienten hun voordeel mee kunnen doen.

Om mijn professioneel handelen te optimaliseren, werk ik graag samen met andere  professionals in verschillende organisaties, zoals de Rijksuniversiteit Groningen, PsyNed, de Universiteit van Curacao en Strategie voor leren.

Meer informatie over mijn werk als coach en therapeut vind je ook op www.psycholooggroningenstad.nl.

Voor advies over sociaal-psychologisch onderzoek,de valorisatie daarvan en/of de ontwikkeling van sociaal-psychologische interventies kun je contact opnemen via het volgende mailadres:

info@pieterneldijkstra.nl